Tràiler de la propera peli del Tim Burton,

Cap comentari

No us volem pas enganyar, a l'Última Projecció no som uns grans fans del Tim Burton. No, al menys, fins al punt de perdonar-li segons quines nefastes pel·lícules. Però tampoc us negarem que no deixem d'albergar una certa esperança de que ens torni a seduir amb alguna cosa més que imaginaria visual.
Potser és per això que, no esperant gran cosa de les seves pelis, no tenint grans expectatives, aquest tràiler de Dark Shadows, la que serà la seva propera estrena, que ens ha fet arribar la Sandra Prat ens ha agradat força. Una comèdia vampírica amb el Johnny Depp anclada en l'humor però, per descomptat, amb l'embolcall Burton.



Burton no sembla renunciar a rodar, un cop més, la història d'un personatge diferent, al·liè, rebutjat per la seva diferència i encadenat a les seves pròpies pors. Però aquest cop, servidor de vostès està molt agraït a en Burton, encara que sigui per fer tornar a la gran Michelle Pfeiffer a un cartell poderós en el que també hi destaquen l'Helena Bonham-Carter, la Chloe Moretz, l'Eva Green, el Jackie Earle Haley, el Johnny Lee Miller, el Christopher Lee i, fins i tot, l'aparició estel·lar de l'Alice Cooper, rocker en desús, sempre tocat amb els seus maquillatges i disfresses tenebroses que, de ben segur, sempre ha fascinat al Burton.

Així doncs, fans del Tim Burton, pronuncieu-vos! Què us sembla el tràiler?