Ja és divendres. I el Tom Cruise té plans

Cap comentari
Sí, amics i amigues! Ja és divendres! I quin divendres! Al Tom Cruise, ja ho sabeu, no se li escapa ni una. Ja té una llista llarga de plans pel cap de setmana. I vosaltres? Teniu plans? Si se us passa pel cap anar al cinema, aquestes són les estrenes més destacables:

Luces rojas: La tercera pel·lícula del Rodrigo Cortés, just després de demostrar que es pot fer cinema de gènere a Espanya i d'enlluernar Hollywood amb el seu estil vigorós. Un repartiment de luxe amb Robert DeNiro, Sigourney Weaver, Cillian Murphy i Leonardo Sbaraglia, en una trama de fenòmens paranormals, enganys i intriga.

Indomable: Lúltima peli del Soderberg, un altre cop amb un gran plantell actoral (Antonio Banderas, Michael Douglas i, com no, Michael Fassbender) i una trama d'intriga i espionatge en format de thriller modern.


En tierra de sangre y miel: L'Angelina Jolie s'ha passat a la direcció i ho ha fet de forma compromesa, retratant la història d'amor entre un serbi i una bòsnia durant la guerra dels balcans.

¿Y ahora adónde vamos?: Una pelicula de Nadine Labaki que retrata com un grup de dones cristianes i musulmanes se les empesquen de tots els colors per evitar la guerra. Una comèdia sobre un conflicte armat en la que hi ha qui ha vist influències de Berlanga (!)


Fausto: L'esperada peli d'Aleksandr Sokurov és una adaptació especial i personal del drama de Goethe. A Venècia es va emportar el Lleó d'Or i a Gijón la millor direcció artística. Una peli reflexiva i visualment portentosa.

Chronicle:  Una peli que arrossega fama de ser molt entretinguda, al voltant de la història d'un grup d'amics que, per accident, reben el do d'uns poders sobrenaturals. Sona a molt vista, però tothom diu que és força entretinguda.