Ressuscitacions mítiques #1 - Freddy IV

1 comentari
En el gènere del terror és molt habitual que, quan una peli funciona, se'n facin setanta-mil sequèl·les. I, és clar, cada una de les entregues ha d'acabar amb la mort del dolent -al voltant del qual gira, en realitat, la sequèl·la, que no pas dels protagonistes-. I, per tant, amb l'inici d'una nova entrega, cal ressuscitar al malvat que terroritzarà un cop més les seves víctimes.

I és aquí on l'enginy dels guionistes no té límit. No són, habitualment, massa capaços aquests guionistes de les nissagues de terror de teixir un argument mínimament digne o crear uns personatges creïbles i que es comportin de manera racional, però són extremadament enginyosos ideant maneres de ressuscitar el dolent de torn. Potser és que s'hi deixen aquí tota la seva energia, ves a saber.

Doncs encetem a l'Última Projecció una secció dedicada, precisament, a recordar aquelles ressuscitacions absolutament mítiques, esbojarrades, impossibles, que els guionistes s'han inventat per tornar a la vida als malvats més sinistres i sanguinolents de la història del cinema.
Si teniu suggerències, si en recordeu alguna que us va marcar, feu-nos-ho saber i l'inclourem!


La primera proposta que us portem és una de les que, personalment, trobo més mítiques (i absurdes a la vegada). El protagonista és el gran Freddy Krueger, en la quarta entregue de les seves matances. Aquesta escena, en el seu moment, va causar gran impacte doncs els efectes visuals eren absolutament trencadors. Però una cosa no treu l'altre, el que un gos pixant foc (sí, sí, heu llegit bé) sigui el detonant de tornar a l'implacable Freddy a la vida... Bé, jutgeu vosaltres mateixos (això sí, la qualitat és lamentable, però es veu prou bé per comprovar-ne la grandesa o la ridiculesa).


1 comentari :

Descubrepelis ha dit...

Totalment fan de la Saga Freddy, jo inclouria la de Chucky (El muñeco diabólico), més curta, pero igual de potent!