Escena de Només per als teus ulls (For Your Eyes Only, 1981 - John Glen)

1 comentari
Fa uns dies estàvem de vacances a Meteora, un lloc tan espectacular de Grècia que no vam tenir cap dubte que alguna pel•lícula s'hi havia d'haver rodat. El lloc és increïble: unes impressionants formacions rocoses de més de 600 metres d'alçada amb monestirs construïts al seus cims.
No és una gran foto la nostra, però així us podeu imaginar com es veu el lloc des de dalt d'un d'aquests pics.


Un guia local (el mateix que ens va fer la foto) ens va descobrir que s'hi havia rodat la pel•lícula de James Bond: Només per als teus ulls, on en Roger Moore té una escena d'escalada emocionant i perillosa (no podria ser d'una altra manera) que us deixem aquí per al vostre gaudiment.





També ens va dir que els monjos van denegar el permís per rodar dintre dels monestirs al llegir el guió i veure que no era una pel•lícula religiosa i que en James Bond era un personatge una mica escarriat, així que tots els interiors que es veuen a la pel•lícula es van haver de rodar a l'estudi.

I pels curiosos que vulguin veure Meteora en tota la seva esplendor, la pel•lícula La sirena i el dofí (Boy on a Dolphin, 1957) de Jean Negulesco ens mostra el lloc a lloms d'una mula en una escena en la que tot i que no hi surt la Sofia Loren, no deixa de ser força espectacular.




I vosaltres... on heu estat aquest estiu?

1 comentari :

Joan ha dit...

OOOOOoohhhhhhhhhh!!!!!!!


Estic superemocionat!!!! :):):)

Roger Moore was there. Quina foto!!!

Perquè sempre que veig una seqüència com aquesta en la que 007 se la juga em posso en tensió? (encara que hagi vist la peli centenars de vegades!!!)

Una paraula: m'encanta!!!