Tanquem per vacances

2 comentaris
Encara que sigui per espolsar-nos qualsevol tipus de "feina", ja ens permetreu, correm les cortines durant unes setmanes. Tanquem la paradeta per poder desconnectar del tot.

Però, no patiu, us hem fet una selecció de coses que podeu fer al blog durant aquests dies en que no hi postejarem res de nou. hi ha opcions per tots els gustos, no us avorrireu, paraula:

  • Podeu jugar a qualsevol dels trivials que hem fet, ja sigui per endevinar actors, pel·lícules o totes dues coses alhora.

  • Podeu delectar-vos posant-li banda sonora a l'estiu amb aquestes -valgui la redundància- bandes sonores magnífiques.

  • Podeu gaudir recordant algunes escenes mítiques del cinema (o descobrint-les de bell nou per donar-vos ganes de veure la pel·lícula sencera).

  • Podeu riure una bona estona amb tots els continguts humorístics que hem publicat. Des d'escenes absurdes del cinema indi fins a les morts més lamentables de la història del cinema.

  • Podeu revisar la nostra secció favorita, "La peli de...", en la que els nostres amics i lectors en confessen quines són les seves pel·lícules preferides i els motius (de vegades molt personals i emocionants) de l'elecció.

  • Podeu descobrir localitzacions mítiques en les que s'hi van rodar escenes mítiques, i a les que els nostres amics han anat de vacances (i ens n'han enviat una foto).

  • Podeu descobrir sèries noves per veure aquest estiu (moltes recomanades pels nostres amics i lectors).

  • Podeu conèixer quins van ser els primers enamoraments cinematogràfics dels nostres amics i lectors (i veure'n moltes fotos dels "enamoradors/es").


Ja veieu que no serà per opcions. Mentrestant nosaltres descansem uns dies, no deixeu de pensar en cinema, de viure cinematogràficament i de preparar-vos per una propera temporada amb moltes novetats (no és això el que es diu sempre? :D ).

Fins aviat!

2 comentaris :

Fàtima ha dit...

Fins aviaaat!!
desconecteu que ja us ho mereixeu, però sapigueu que I'll miss you!!
-May the Force be with you
-I think this is the beginning of a beautiful friendship.
-I'll be back
;)

Read you soon! muaaaaks

Unknown ha dit...

Estaré aquí mismo.
Passeu-ho bé, desconnecteu i gaudiu!