Drug War (Du zhan, 2012) - Johnnie To

1 comentari
Tens i recargolat exercici de suspens amb màfies del món de la droga oriental, aquest Drug War de l'especialista en pel·lícules d'acció, en Johnnie To.
Un traficant de drogues és atrapat per la policia i per lliurar-se de la pena de mort els ofereix col·laborar per desmantellar una enorme operació. Per fer-ho, tant ell com el cap de la policia hauran de dissimular, actuar i fer-se passar per qui no són, en un esplèndid joc de màscares.

El To recargola, enrosca la trama per enfrontar als seus protagonistes a les més tenses situacions on, a punt de ser descoberts, han de demostrar tot l'enginy del que disposen, així com deixar-se estar de delicadeses. Captivadora, de pols constant i ferm, filmada amb elegància -fins i tot en les escenes més complicades- i dotada d'un nervi frenètic, Drug war és tot un exercici de duplicitats que encantaria a l'Scorsese (i que segur que en faria un remake si no hagués fet ja Infiltrados).

Menys violenta del que és habitual en el Johnnie To, però més pel·lícula, amb un guió el·laborat i ben treballat i sense cap pressa per dur-nos al clímax final. Molt recomanable.
(Aquí us deixem el tràiler. La nostra recomanació, però, és que no el veieu. ;-)

1 comentari :

Joan ha dit...

Ja no queden entrades!! :(