Pelis infumables: Piranhaconda

3 comentaris
Jo, què voleu que us digui, no puc evitar riure en sentir títols com aquest, en el que s'intenta fer un refregit de dues criatures per cridar l'atenció dels frikifans més àvids de cinema caspós de terror lleuger. Ja vam riure una bona estona amb les produccions "animals" de la productor Asylum (amb el gran Crocosaurus!) però és que aquesta Piranhaconda ens ha agafat per sorpresa. El pòster ja revela que, a més, és d'aquelles pelis de terror animal que gaudeixen publicitant-la de manera rigorosament masclista, esperant que el públic gaudeixi veient com el bitxo en qüestió devora salvatgement dones lleugeres de roba.

El que més ens sorprèn i ens entristeix és veure-hi com a protagonista al Michael Madsen. No va tenir una carrera digna aquest senyor durant un temps? Reservoir Dogs, Kill Bill, Sin City, Donnie Brasco, Thelma & Louise... Què li ha passat? Tanta falta li fa ficar-se en aquests productes de sèrie Z?
En qualsevol cas, no us perdeu el tràiler, que ens ha recordat molt al de Megashark VS Giant Octopus i que té uns efectes visuals igual de lamentables.

3 comentaris :

Descubrepelis ha dit...

El tràiler ja paga... xD

De tota manera aquestes pelis no fan malt de tant en tant, els tips de riure poden ser monumentals!

Marc Ambit ha dit...

Segur. Hi ha moltes maneres diferents de veure cinema, no?

Joan Margarit ha dit...

Com diu un amic meu: "¡Esta peli hay que verla!". JAJAJJA. Amb el Michael Madsen amb la cara inflada com si li hagués picat un mosquit xungu. Mare meva!!