El retorn de Dallas! (J.R. inclòs!)

Cap comentari
Imagino que us quedareu tan de pasta de moniato com nosaltres ens hem quedat en assabentar-nos de que la mítica sèrie Dallas (encara ressona al meu cap la veu del J.R. dient-t'ho sobre els títols de crèdit) tindrà una continuació. Serà el 13 de juny per la cadena TNT i la cosa promet. Primer de tot, mireu-vos bé el cartell promocional, que no té preu.

Repassem l'alineació: A la porteria, salvaguardant l'èxit del producte, el J.R. (Larry Hagman). A la defensa, el Bobby (Patrick Duffy), que seguirà intentant portar Southfork pel bon camí, i la Sue Ellen ("ets un pendó", Linda Gray), que promet seguir donant-li al driking cosa fina. Se'ls hi afegeix la Brenda Strong, coneguda per ser la veu de la amiga morta de Mujeres desesperadas.

En el centre del camp, repartint joc, tenim molts representants de la pedrera, gran basa de la nova sèrie per enganxar noves generacions. Hi figuren -d'esquerra a dreta a la foto- el Josh Henderson, molt popular entre les teens nord-americanes i que potser algú recordarà de participar en pelis com The girl next door o Step Up (sí?, algú el recorda?) i que aquí farà del mític John Ross, fill del J.R. i la Sue Ellen. L'acompanyaran la Jordana Brewster, una habitual de la nissaga The fast and the furious i el Jesse Metcalfe, el jardiner dels Solis a Mujeres desesperadas. I, finalment, la emergent Alison Brie, a la que estem veient últimament molt per tot arreu, particularment en TV on combina el seu paper de Trudy Campbell a Mad Men amb el de la Annie Edison a la comèdia Community.

Però on la sèrie pot arribar a sorprendre és amb els secundaris rescatats. No us perdeu la davantera "tapada" que tindrà la seqüela: Per una banda, l'Steve Kanaly, el capatàs de la original. També hi apareixerà el gran Ken Kercheval (el germà de la Pamela), que va donar molt joc a la sèrie original. Però la crack de la davantera, a la que més esperem tornar a veure és ... (redoblament de tambors)... a la Charlene Tilton! Sí! La Lucy Ewing, el tros de pendó sureny més autèntic de tot l'estat de Texas. Home, ja ens imaginem que la dona, que ara compta 54 anyets no estarà potser per anar de llit en llit com feia en la original, però tot i així esperem que doni joc.

El que més m'agrada del pòster, de totes maneres, és la tagline: Tornen, i no, no estàs somiant. La referència a una de les piruetes argumentals més comentades dels 80, aquella en que [compte, spoiler!] la mort del Bobby per accident de cotxe al principi de la novena temporada acaba sent un somni de la Pamela, tirant per terra la paciència de molts dels fans de la sèrie [fi de l'spoiler].

Jo no sé vosaltres, però jo no me'n podré estar de veure el primer capítol si més no, encara que sigui per recordar quan malparits eren alguns dels personatges i tornar 30 anys enrere, a recordar una fita televisiva que, a més, va ser un mite popular de primer ordre.
Per anar fent boca, aquí en teniu el tràiler. A mi m'ha posat la pell de gallina.