Ens han donat un premi!

2 comentaris

No només honorats, sinó igualment embargats (i embriagats) estem amb aquest premi que ens han concedit. Bé, ara no us penseu, no és un Òscar. Però no li traurem ni un bri de prestigi, precisament perquè és un premi donat per uns altres companys bloggers de cinema.
Ens ho comunicaven fa uns dies els companys de CinemaLights (si no els coneixeu, ja trigueu) i ens deixaven amb la boca oberta. Un Liebster Award, aquest és el premi. La menció resa com segueix:
Marc Ambit y Noemí Roig por su más que original blog L'Última projecció, con sus geniales trivias, curiosidades y descubrimientos de las películas más reconocidas de la historia del cine y enamoramientos interpretativos, entre muchas otras secciones.
Rebre'l, a més, de mans dels companys de CinemaLights -un blog que admirem i seguim a parts iguals- ens ha fet una especial il·lusió doncs el seu criteri cinematogràfic és immens, només superat per la seva passió pel cinema i el que l'envolta.

No cal dir-vos que lluirem aquest premi amb orgull en el marge dret del nostre blog.
I ara arriba el moment amb el que hem estat somiant des que érem nens: els agraïments. I want to thank my parents, without them this wouldn't have been possible, my wife, my husband, my beautiful children, my cats... oh!, l'orquestra ja es posa a tocar... ens estan fent fora... bé, tant se val, moltes gràcies pel guardó, per seguir-nos i per fer-nos sentir tan especials.

2 comentaris :

David M.S. ha dit...

Moltes Felicitats!

Cinema Lights ha dit...

jajajaja Ai! que el micro comença a baixar, també! xDD Ens alegrem molt que us fes il·lusió! I ens sembla molt bé que el lluiu amb orgull, perquè és totalment merescut -cap productor ni votant de l'Acadèmia ens ha comprat el vot...xDDD! :')

¡Moltes felicitats i gràcies també per la vostra bona opinió!