Game of Thrones: el passat i el present dels actors (Part II)

Cap comentari
Després de la bona rebuda del primer post sobre els actors de Juego de Tronos, tornem a revisitar aquesta sèrie per mostrar-vos que tothom té un passat, com diria Marty McFly. 
En el post anterior podíem veure com el present era més afavoridor per la majoria dels personatges, però en aquesta ocasió, no n'estem tan segurs. 

Primer comencem per l'Emilia Clarke o com li diuen els seus amics: Daenerys de la Tempesta de la Casa Targaryen, Primera del seu nom, La que no es crema, Reina de Meereen i Rhoynar, Reina dels Àndals i dels Primers Homes, Khaleesi del Gran Mar Dothraki, Destructora de cadenes y Mare de Dracs. 
Com es pot comprobar, les responsabilitats de tots aquests títols -i tenir novios com el Khal Drogo o Daario Naharis- acaben convertint la ingenua nena de l'esquerra en una autèntica Bad Ass de Westeros. 


Una de les millors fotos que ens hem trobat és la del passat de Sandor Clegane, The Hound (el Gos) que interpreta amb tanta alegría l'actor escocès Rory McCann. Ens encanta el seu passat desenfadat fent publicitat. Qui no compraria uns cereals anunciats amb tanta energía? 

Un dels personatges que encén més passions és Melissandre d'Asshai més coneguda com a la Sacerdotissa Vermella o Lady Barbecue. L'actriu holandesa Carice Van Houten ha saltat a la fama amb Joc de Trons però ja tenia una llarga carrera en la que havia treballat, per exemple, amb directors com Paul Verhoeven: a l'esquerra una escena de la pel·lícula Black Book (2006).


I un altre personatge que sap mantenir la sang freda és Grey Worm o Gusano Gris com el coneix la gent que llegeix /veu la saga traduïda. Jacob Anderson combina la seva carrera com a actor amb la de músic que manté sota el nom Raleigh Ritchie i que podéu descubrir en aquest vídeo:


Però sens dubte un dels canvis més espectaculars és el del senyor amb bigoti que veieu a la dreta, que es transforma, gràcies a un extens afaitat, en Lord Varys, el personatge més informat i xafarder de Ponent. Nosaltres no reconeixeríem mai a l'actor Conleth Hill si el veiessim pel carrer amb tant de cabell. 


Els actors que interpreten els Stark són tan joves que els hem vist crèixer a la sèrie i per això les imatges d'ells de petits no sorprenen massa. Però una de les fotos que ens ha fet més gràcia és la de Sansa, interpretada a la sèrie per l'actriu Sophie Turner i que ja tenia de petita afició per les trenes. L'expressió innocent de la dreta ja no es troba en la pobra Sansa Stark, un dels personatges més cruelment tractats de la sèrie: el seu "noviómetro" és terrorífic. Esperem i desitgem que a partir d'ara tingui més sort, si és que supera el salt de muralla amb el que acabava la cinquena temporada...


I per acabar, un dels personatges amb més mà esquerra de la sèrie (ho sento molt però les normes m'obliguen a posar un acudit dolent a cada foto). 
Estem segurs de que el passat de Nikolaj Coster-Waldau no és tan horrible com vol mostrar la foto de l'esquerra, de fet apostaríem que deu ser la única foto horrorosa que li han fet a l'hereu dels Lannister, que te la virtut de pagar sempre els seus deutes i quedar estupendo a totes les fotos, i si no us ho creieu, feu la cerca a Google Images.


I això és tot! Espero que el post us hagi ajudat a passar el mono de Game of Thrones, que nosaltres patim cada any.  
Que es faci lleu l'espera!