Cine Test: Gènere de Terror - Millor pel·lícula

Cap comentari

Feia molt de temps que en teníem ganes. Ganes de preguntar-vos, directament, pels vostres gustos, fer-vos pensar, obligar-vos a escollir entre els mil·lions de pel·lícules que heu vist. Vam començar aquesta setmana, amb un qüestionari per Twitter, ben senzill:


I, és clar, vau respondre... i molt. Aquest són els cinc resultats a les cinc preguntes (que aniran publicant-se en els propers dies):
1. Millor peli.
2. Peli clàssica.
3. Pitjor peli.
4. Peli infravalorada.
5. Peli sobrevalorada.

Avui revisem els resultats de la primera pregunta: Quina és la millor pel·lícula de terror de la història del cinema? Aquests són els resultats segons les vostres votacions.


Molt destacada, com veieu, destacadíssima, La resplandor (The shinning, 1980) de l'Stanley Kubrick, que s'ha endut quasi la meitat dels vots.
A destacar les més que honroses segona i tercera places del mestre Hitchcock tant amb Psicosi (Psycho, 1960) com amb Els ocells (The birds, 1963).
I després se li afegeixen la resta de votacions, ben variadetes, amb pelis tant modernes com El sisè sentit (The sixth sense, 1999, M. Night Shyamalan) i El projecte de la bruixa de Blair (Blair witch project, 1999, Daniel Myrick & Eduardo Sanchez) però també amb clàssics dels setanta i vuitanta com La cosa (The thing, 1982, John Carpenter), La llavor del diable (Rosemary's baby, 1968, Roman Polanski), L'exorcista (The exorcist, 1973, William Friedkin), Halloween (1978, John Carpenter) o Malson a Elm Street (A nightmare on Elm Street, 1984, Wes Craven).

Si no n'heu vist alguna d'elles, ja esteu trigant a apagar els llums i posar-vos al dia. I si les heu vist totes, reviseu les altres categories de la votació:

1. Millor peli.
2. Peli clàssica.
3. Pitjor peli.
4. Peli infravalorada.
5. Peli sobrevalorada.