Els quadres de The Shinning

4 comentaris
Ja sabem del perfeccionisme extrem del Kubrick. Tot, absolutament tot, en les seves pel·lícules estava mil·limetrat, rumiat a colzes, preparat amb cura extrema. És per això que ens agrada molt seguir el Tumblr Hoverlook Hotel, doncs són tan fans de The Shinning (El resplandor), l'han vist tantes vegades, han esborrat els dos palets verticals del botó del "pause" dels seus reproductors, que sempre tenen alguna curiositat per explicar-nos, algun d'aquells detalls aparentment insignificants de la pel·lícula del Kubrick que, de no ser per ells, se'ns hagués passat irremissiblement.

Ens mostren per exemple, el detall d'un quadre que apareix de manera discreta en segon terme al principi del film.


El quadre en qüestió es diu "Horse and train" i va ser pintat l'any 1954 pel pintor canadenc Alex Colville. Aquest és el quadre en detall.


Ells mateixos ens expliquen que "una interpretació comú del quadre és la de que està orientat a invocar sentiments d'indefensió i tensió, la ansietat està potenciada pel fet de que no ens revela el desenllaç" d'una escena com aquesta.


No deixeu de donar-vos un tomb per l'Overlook Hotel, llar d'uns fans molt dedicats, així com de secrets, detalls i futeses diverses sobre el gran clàssic modern que és The Shinning.

4 comentaris :

Alain Garrido ha dit...

Stanley Kubrick és el meu director favorit. Un enorme crack. Un mestre. No m'havia fixat en aquest detall, per això prego un pedazo d'article amb molts detalls de les seves pelis! Hahahaha!

Marc Ambit ha dit...

Doncs és un repte, això que ens proposes, que acceptem gustosos. Farem la recerca pertinent.
Aprofitem però també per convidar-te a tu mateix a descobrir-nos alguns dels detalls que més t'agradin d'alguna de les seves pelis :D

Glori White ha dit...

Increible.Fijarse en tantos detalles.Me quito el sombrero.Y gracias por la información.

Descubrepelis ha dit...

El quadre en qüestió, una meravella...