La Tippi Hedren i la seva 'mascota'

1 comentari
"No fa res, només vol jugar!". Això és el que ens imaginem que devia dir la Tippi Hedren quan li arribaven convidats a casa. I això ho feia mentre el seu lleó Neil s'abraonava sobre els nouvinguts.
Alguns us vau quedar molt estorats quan l'altre dia, presentant-vos les mascotes d'alguns actors i actrius de Hollywood us topàreu amb una foto molt especial de la Tippi Hedren i del Neil. "No pot ser veritat", pensaren alguns desconfiats. "És Photoshop", cridaren els més geeks. Doncs ni una cosa ni l'altre. Anem a pams.

L'any 1970, la Tippi Hedren va anar a l'Àfrica a rodar una pel·lícula. Durant el rodatge la van convidar a visitar una casa que estava presa per lleons i els seus cadells i va ser allà on va fer el primer contacte amb aquests animals. Tan impactada va quedar de l'experiència que, junt amb el seu marit, va decidir de rodar una pel·lícula per acostar tan bell animal al públic. La pel·lícula en qüestió fou un autèntic fracàs, però va canviar la vida de la Hedren.
I la hi va canviar perquè en voler-la rodar va explicar a un expert en lleons de Hollywood que necessitaven per a la pel·lícula 50 lleons salvatges i l'home els va contestar que això era impossible, que no pots barrejar lleons i humans de sobte, que has de fer una integració gradual si no vols que allò acabi sent un festí.
La Hedren, a la que mai li han faltat agalles, va decidir posar-se mans a l'obra i va començar a demanar que li portessin cadells de lleó a la seva casa de Califòrnia, on vivia amb el seu marit Noel i els seus fills (entre ells la Melanie Griffith). Un dels que s'hi va quedar més temps for el Neil, primer cadell i després ja adult, que corria per casa com si d'una petita jungla es tractés, jugant amb els nens i intentant integrar-se en la vida dels humans.
No sabem que n'opinava el Neil de tot això, si li agradava viure amb "els Hedren" o si hagués preferit tornar a la reserva de la que el van treure, però queden pel record unes imatges francament impressionants que aquí us hem volgut acostar.















1 comentari :

Anònim ha dit...

Juas! Son buenísimas!!
me encanta la de la chacha pasando por encima. Qué debía pensar?... No cobro lo suficiente?


Berta