Escenes de pluja (I)

1 comentari
Ja sigui per fer-ho més èpic, més romàntic, més trist o més divertit, si en una escena hi ha pluja el dramatisme augmenta. Hi ha milers de moments en la història del cinema en que plou en una escena, però no n'hi ha tants en els que la pluja juga un paper important, on no és un simple acompanyament sinó que empeny l'escena cap a la categoria de mite.
En aquesta nova secció ens hem proposa reunir-ne les totes. Si se us en acut alguna, dieu-nos-ho i li en farem un post. Aquí teniu totes les escenes de pluja publicades fins ara.



Podríem, per descomptat, haver començat per la més mítica de les escenes sota la pluja, la del Gene Kelly a Cantando bajo la lluvia. Però hem preferit, en un dia plujós com el d'avui, un context una mica menys entusiasta i, d'altra banda més místic.
Us sona allò de "I've seen things you people wouldn't believe"? Doncs això, Blade Runner (1982, Ridley Scott), una de les escenes on la pluja li dona un caràcter més místic i filosòfic a una de les escenes clau de la ciència-ficció moderna (o ja és clàssica?). Gaudiu-la, cada moment és preciós i cal degustar-lo, doncs, com bé sabeu tots aquests moments es perdran en el temps, com llàgrimes sota la pluja.



Aquest post forma part d'una sèrie que anirà apareixent en el blog sobre escenes mítiques sota la pluja. Si se te n'acut alguna, escriu-nos-ho en els comentaris i li en farem un post.

1 comentari :

Zerozerosset ha dit...

Quina escena -quina pel.li- tan meravellosa...