Localitzacions de vacances IX (Pelis rodades a París i Itàlia)

Cap comentari
S'acaben les vacances per a molts i moltes. Setembre ja és aquí, per la nit refresca i torna a començar la rutina. Té sentit, doncs, que tanquem també aquí la secció de les localitzacions de vacances. Abans, però, no ens podem estar de donar-li un darrer cop d'ull a les fotos que ens quedaven per revisar.

El Paco González ens envia un collage amb fotos de la Promenade Plantée de París que, com veieu, surt ben retratada a la magnífica Before Sunset.


I l'Eugeni Osàcar, expert en cinema i turisme, ens envia tres localitzacions també fantàstiques. Primer, la plaça principal de Lucignano (Toscana), escenari de la fantàstica pel·lícula 'Copie conforme' de l'Abbas Kiarostami.


Però ja que corria per Itàlia, a l'Eugeni se li va acudir passar-se per la piazza Grande i els logge de Vasari, molt presents a La vita è bella del Roberto Benigni.


I, seguint amb les peripècies del Guido, el personatge del Benigni a la mateixa pel·lícula, aquí tenu la llibreria que fa de negoci del protagonista, i que es troba a Arezzo.


I aquí s'acaba el viatge. Bé, de fet no s'acaba; seguirem veient pel·lícules i viatjant des de les butaques del cinema, gravant en el nostre subconscient futures destinacions turístiques que, en trobar-nos-les, en ser-hi, en viure-hi i fotografiar-nos-hi, ens faran sentir com els nostres ídols cinematogràfics.

No ens volem estar d'agraïr moltíssim a tots i totes la vostra participació, la vostra il·lusió i l'esforç que heu fet per fer-nos arribar les vostres fotos. Ha estat una experiència fantàstica compartir aquests viatges amb vosaltres. Ens heu fet venir moltes ganes de viatjar i d'anar a tots aquests llocs tan màgics i plens de cinema. L'estiu vinent, ja hi podeu comptar, tornarem a engegar aquesta secció que tantes alegries ens ha donat i que tant a prop vostre ens ha fet sentir.

Bon voyage!