L'amor a primera vista en el cinema III - Segons Abdellatif Kechiche

1 comentari

Ja fa uns mesos vam començar a recopilar escenes en les que dos personatges s'enamoraven. Són aquelles escenes que intenten captar aquell moment, aquell instant fugisser però memorable. I se'ns va acudir, com sempre, preguntar-vos quines escenes recordàveu vosaltres, quines us havien impactat més. Així que aquí va la primera resposta que vam rebre, del bon company Javier:


Així que, tal com vam prometre, aquí va l'escena: 

Com sovint passa a la vida, els grans moments arriben envoltats de dies normals, d'instants sense importància que serien completament oblidats de no ser pel gran moment que ho marcarà tot, que ho tenyirà tot de la seva grandesa. Surts de casa i, allà, a l'altra banda del semàfor vermell, està l'amor de la teva vida. I ho recordarem moltes vegades, després. Probablement ho recordarem malament, hi afegirem o hi traurem detalls, oblidarem el dia i l'hora, potser fins i tot el lloc on tot va succeir. Però mai oblidarem el què vam sentir. Mai.
Ai... ara ens hem posat romàntics i una mica nyonyos... bé, què volíeu en una secció com aquesta? ;-)

I, ja que hi som, seguim preguntant-vos: Quina escena d'enamorament recordeu? (Prometem fer-ne un post de cadascuna d'elles!).

1 comentari :

Jordi de Dios ha dit...

Genial entrada.. Prometo posar una..