Imatges terrorífiques de Behind the Candelabra

Cap comentari
Sabeu que no som massa fans de parlar de les pel·lícules que han de venir. Tan sols ho fem d'aquelles, poques, que realment ens impacten. I, noi, aquesta us asseguro que ens ha impactat molt.
Si us comencem dient que és l'últim projecte del Soderbergh potser us sentireu interessats. Si us desvetllem que hi apareix el Michael Douglas, el Matt Damon i el Rob Lowe, segurament ja us està costant de llegir aquestes línies una per una.

Si, sí, molt d'interès... però espereu a veure les fotos... Volem avisar que algunes d'aquestes imatges poden ferir la vostra sensibilitat.





Déu n'hi dò, eh? Són les caracteritzacions d'aquests actors per la pel·lícula "Behind The Candelabra". La qüestió és que es tracta d'una pel·lícula biogràfica sobre el Liberace, un artista polifacètic, pianista, showman, presentador de televisió que va marcar tota una època als 70 amb la seva sexualitat extrovertida i el seu talent artístic.
D'això va aquesta pel·lícula que compta amb guió del nostre adorat Richard Lagravanese, guionista de El rei pescador (The fisher king, 1991, Terry Gilliam) o Els ponts de Madison County (Bridges over Madison County, 1995, Clint Eastwood) i a la que la crítica ha saludat com "una de les bones" del Soderbergh (que és una d'aquelles floretes que, en realitat, és una crítica punyent).

Bé, esperem que el cop no hagi estat massa dur.