En ocasiones veo pelis. El libro de MovieBerto (Berto Romero, Rafel Barceló)

2 comentaris
Berto Romero, Rafael Barceló: En ocasiones veo pelis.
El libro de MovieBerto. Editorial Planeta, Barcelona 2015.
Aquest és potser el llibre que qualsevol cinèfil voldria escriure, un recull de comentaris divertits i sense massa profunditat analítica sobre un llistat de pel·lícules que no sembla respondre a una categorització massa rígida, és a dir: que va des de Casablanca a Showgirls.

El  llibre agradarà a aquells de vosaltres que heu fet crítica, a tots els que heu escrit en un blog, a tots els que heu recomanat alguna vegada alguna pel·li..., és a dir: a TOTS VOSALTRES.
Escrit per Berto Romero juntament amb Rafael Barceló (un dels seus guionistes i col·laboradors habituals), cal dir que,  us caigui més o menys en gràcia el personatge d’en Berto, aquest llibre és un regal per a qualsevol cinèfil: els seus comentaris provoquen des de la lectura amb somriure permanent fins a la riallada sonora. Alguns dels seus acudits són tan bons que segueixen al teu cap dies després i et provoquen el riure absurd mentre vas pel carrer.

És, a més, una lectura molt entretinguda perquè les pel·lis que comenta, són les que va passar el canal Paramount Channel, així que hi ha gairebé de tot: Ben Hur, Viernes 13, Regresos al futuro, Aliens, Terminators, Harry Potters, Padrinos i Cocodrilos Dundee, entre d’altres.

Si us agrada el cine, el llibre val la pena, segur que passareu una bona estona recordant grans i mediocres pel·lícules. Per cert, molt fan de la classificació que es fa en el llibre de les pel·lis. Atenció a l'índex:

Pelis de mamporros, tiros, persecuciones y testosterona
Pelis de ciencia ficción: monstruos, superhéroes, Viajes en el tiempo y naves espaciales
Pelis jiñantes con psicópatas, fantasmas y peña chunga en general
Pelis de gente con rollos raros en la cabeza
Pelis de gente que se llama Corleone
Pelis de aventuras al aire libre
Pelis del rollo fantástico con magos, trols y espadas
Pelis sensibleras con amores imposibles que siempre son posibles
Pelis con música y baile, con ropa y sin ella
Pelis de antes que parecen dobladas por teléfono


En fi. Molt bo el llibre. Molta risa. Molt be :-)



2 comentaris :

ricard ha dit...

Té molt bona pinta.

Noemix ha dit...

Si Ricard! La veritat és que es disfruta bastant !