Tràiler de 'The grinder', la nova sèrie del Rob Lowe i el Fred Savage

2 comentaris
Sabeu que no som d'avançar les coses. Que no som de parlar d'allò que ha de venir, de rumors que es desmenteixen al cap de no res, de possibles projectes que no són més que tantejos de la indústria. Però, de vegades, descobrim alguna pel·lícula o sèrie que ha de venir (és una realitat, arribarà) que ens crida l'atenció i ens fa venir ganes que arribi el moment de la seva estrena.

És el cas del tràiler de la sèrie 'The grinder', que la Fox està preparant per estrenar (el 29 de Setembre), una sitcom d'una sola càmera produïda pel Rob Lowe i protagonitzada per ell mateix i pel Fred Savage (el nen de 'Aquellos maravillosos años'!!!). La premissa sembla, ja d'entrada, prou divertida: el Rob Lowe és un actor que ha estat encarnant a un seriós advocat d'èxit en una sèrie televisiva de nom Grinder que ho ha petat en audiències i que l'ha convertit en una autèntica estrella. Acabada la sèrie, torna al seu poble natal on l'acull la seva família, on el seu pare (William Devane) i el seu germà (el Fred Savage) regenten un despatx d'advocats. I el Rob Lowe es pensa que amb els seus anys d'experiència encarnant el personatge d'un advocat pot ajudar en el negoci familiar. Millor mireu el tràiler i compteu els cops que rieu:



A nosaltres, sincerament, ens ha sembla que hi ha força suc a traure-li, sobretot amb el personatge del Fred Savage, germà a l'ombra que ara veu amenaçada la seva bombolla vital amb la irrupció del seu germà gran, sempre tan segur de si mateix. Ens ha agradat, un cop més, el Rob Lowe fent comèdia (com a Parks and Recreation), i encara més interpretant a un actor. I ens han agradat més de la meitat de la dotzena de gags inclosos en el tràiler. Sembla que té bones cartes a les mans.

En definitiva, que li en tenim ganes i que ens dona la sensació que pot ser una de les grans comèdies dels propers anys a poc que els guionistes sàpiguen diversificar i enriquir les trames.


2 comentaris :

ego ha dit...

Data prevista, 29/9

Marc Ambit ha dit...

És cert, Ego! Ens vam confondre amb la data. És, tal com dius, el 29 de Setembre. Canviat al post, gràcies!!!