El Kirk Cameron salva el Nadal dels ateus en una pel·lícula

3 comentaris
Primer de tot, tingueu-ho clar: TOT el què escriurem en aquest post és veritat. No hi ha res inventat, no és una broma, no és un fake, no ens ha arribat a través de El Mundo Today. TOT és veritat.
Ara que ja esteu avisats, som-hi.

Recordeu al Kirk Cameron? Sí, home!, el de Los problemas crecen (Growing pains, 1985), la sèrie sobre una fantàstica família nord-americana que veia la seva moral compromesa cada dia en l'educació dels fills.
Seria normal que no el recordéssiu. I encara seria més normal que us n'haguéssiu oblidat d'ell, perquè l'home no va fer gran cosa després d'allò. Bé, de fet sí que ha fet coses: ha estat cultivant la seva fe cristiana, evangelitzant a tothom qui se li posés davant, presentant fins i tot un programa apologista cristià a la TV anomenat The way of the master.

Però és que quan un és actor... quan un és actor no es treu mai les ganes d'actuar. Així que el Kirk ha decidit recentment rodar una pel·lícula sobre els Nadals cristians i com la societat, segons ell, està pervertint la festa més sagrada del calendari. La pel·lícula, per no induir a cap mena de dubte, es diu Kirk Cameron's Saving Christmas (2014, Darren Doane).
I ara és quan heu de recordar allò que us hem dit al principi sobre la veritat d'aquest post. Mireu el tràiler, us quedareu de pedra.



Tornem a aclarir: això no és una d'aquelles conyetes en plan paròdia a les que alguns actors s'apunten per a algun show televisiu. Això és real, això és seriós.

Doncs aquí el teniu al Kirk, tot salvant els Nadals, retornant-los a la seva essència cristiana. Qui millor que ell per fer-ho, és clar. La frase final ja és de traca: "Let's put Christ back into Christmas" ("Posem a Crist de nou en els Nadals", tot fent un joc de paraules).


S'estrena aquests Nadals, així que ja podeu anar encarregant les crispetes, que això promet.



3 comentaris :

Edu Wallace ha dit...

Brutal. M'encanta Kirk Cameron a la caràtula, sembla un super heroi més de la Marvel. El que és divertit de tot això es que suposo que hi ha uns diners darrera per financiar aquest film. Ultimament no paro de veure tarats d'aquest tipus com el nen de la sèrie "Dos hombres y medio".
La veritat és que és una pena que no s'estreni per aquí, m'aposto una mà a que tindria el seu públic (episcopal) ;). Que vagi bé!

Marc Ambit ha dit...

Hahaha, m'encanta lo de "públic episcopal"! XDDDD

Descubrepelis ha dit...

Necessito veure-la :O