Els futurs guanyadors de l'Oscar (la travessa del 1989)

1 comentari
Va ser l'any 1989. Per que us situeu, va ser l'any de Rain Man, del Dustin Hoffman, de la Jodie Foster per "Acusados", de la desfeta de "Las amistades peligrosas", del Roger Rabbit. Era la 61ena edició dels premis Oscar de l'Acadèmia i no se'ls hi va acudir una altra cosa que fer un número musical amb una mena de travessa inclosa: Quins eren els actors i actrius que podrien guanyar un Oscar en el futur?


Revisant les cintes de VHS polsoses, ratllades i amputades que meticulosament ha anat passant a DVD la cinèfila Glori White, ella mateixa ens descobria aquest número musical tan dels 80' amb una vintena d'actors i actrius que, perr un motiu o un altre, prometien.
Ara, us proposo una cosa: abans de veure el vídeo, feu una travessa. Intenteu pensar dos o tres noms que a l'any 1989 podien estar en boca de tothom i que fessin pensar en un futur esperançador, en un recanvi dels Pacino, Hackman, Palance, Eastwood, etc. A veure quants n'encerteu.
Preparats? Ja teniu les vostres apostes? Doncs cordeu-vos el cinturó, perquè venen corbes.



Què? N'heu encertat molts? :)

1 comentari :

Neus ha dit...

¡Es increíble! El organizador del número no acertó ni una. Espero que pusiera más tino en invertir sus ahorros que en pronosticar futuras estrellas... (Sólo cuenta McDreamy y porque tuvo la suerte de caer en Grey, pero estrella estrella... lo que se dice estrella no es).