'Lights out', el multipremiat curt de terror que molts no poden acabar de veure

Cap comentari
Esteu avisats i avisades, que consti. Molta gent (fins i tot coneguts nostres) diuen que no són capaços de passar del segon 40'. I això que el curt és, per dir-ho així, curt de debò i només dura 2:42 minuts. Però és que l'horror que el David F. Sandberg en aquest reduït metratge és suficient per apel·lar a una de les nostres pors més mundanes: la foscor.


Premiat a diversos festivals de terror, 'Lights out' retorna al cinema del gènere allò que sembla haver perdut des de ja fa una bona pila d'anys: la quotidianeitat de l'horror, aquella por que s'escola entre les esquerdes de la nostra mundana i rutinària vida, de la nostra llar. I ho fa amb un element ben senzill: un interruptor.

Veieu-lo, si us atreviu, amb les llums apagades (i a pantalla sencera, va, no sigueu 'gallines'!).



Ens en va parlar el bon amic Noel Garcia, i ha esdevingut, com no podia ser d'una altra manera, una revolució a les xarxes socials, generant paròdies i, sobretot, vídeos que graven la reacció dels espectadors, a casa seva, sols i soles, absolutament desemparats davant de l'horror de 'Lights out'. Com per exemple aquesta bona noia que, sincerament, no creiem que mai més sigui capaç d'aclucar els ulls.



I ara, encara que sigui per compartir el vostre horror, penseu en algun bon amic o amiga a qui li podeu recomanar que vegi 'Lights out'.