Frequently Asked Questions About Time Travel (2009) - Gareth Carrivick

Cap comentari

Divertida comèdia britànica que barreja humor amb la temàtica dels viatges en el temps, sempre des d'una perspectiva d'homenatge "freak". Tres amics discuteixen en el seu pub de sempre sobre quan dolentes són les pelis de Hollywood i com ells podrien fer-ne una de molt millor. Fins i tot els hi escriuen als productors de la meca del cinema una carta explicant-los els seus raonaments. Però quan un d'ells, el Ray (el Chris O'Dowd de The IT Crowd) s'acosta a la barra per demanar una ronda més de cerveses, coneix a la Cassie (l'Anna Faris de Scary Movie), que li explica que és una professional que arregla els errors dels viatges en el temps. A partir d'aquell moment, la tranquil·la nit al pub que esperaven els tres amics es converteix en una aventura temporal extremadament complicada, però sempre servida amb gags i desenes d'homenatges als grans clàssics de la ciència ficció, des de Aliens fins a Back to the future.

No és, val a dir-ho, una peli de primera magnitud, però la barreja funciona, no és gens pretenciosa i et deixa un bon regust de boca.
Al cap i a la fi, la peli ve a demostrar que els anglesos passen moltes hores al pub. Però, és clar, el temps és relatiu.