Una de les millors actrius joves de l'actualitat

Cap comentari

Tothom va parlar molt dels dos actors principals de Brokeback mountain, però la gran revelació per a mi en aquella peli va ser la Michelle Williams. Va ser fins i tot nominada a diversos premis (entre ells l'Òscar i els BAFTA) per aquest paper de la dona que mira cap a una altra banda tot el que pot.
La carrera de la Williams va per molt bon camí. El seu paper a la sèrie Dawson Creek li augurava una carrera poc brillant, però la primera oportunitat que va tenir, la va agafar: en Wim Wenders la va escollir per donar contrapunt al feixista protagonista de Land of Plenty (Tierra de abundancia).
Des de llavors ha treballat en films arriscats (I'm not there de Todd Haynes), i amb els millors directors (a més de Wenders, també ha estat sota les ordres de Scorsese, Charlie Kaufmann, Lukas Moodyson i Ang Lee).

Per acabar-ho d'adobar, encarnarà a la mateixa Marylin Monroe a My week with Marylin, junt al gran Kenneth Branagh, que donarà vida a l'actor Lawrence Olivier, per explicar la tensa relació que els dos mítics actors mantingueren durant el rodatge de El príncep i la corista.

Se li augura un gran futur a aquesta jova actriu nord-americana.