The kids are all right (2010) - Lisa Cholodenko

Cap comentari

És una llàstima, però tenir llibertat creativa dins d'una producció independent (tan per escriure el guió com per dirigir-la), comptar amb dues actrius de prestigi (Annette Benning i Julianne Moore) i no aconseguir que la pel·lícula arribi, que colpegi, que sembli viva, és un petit crim.
És un petit crim que la Benning i la Moore no siguin capaces de dur aquesta peli a un nivell de dignitat suficient. És un petit crim que una història escrita per una dona i dirigida per ella mateixa (cas absolutament inhabitual en el cinema contemporani) no doni senyals de vida.

Explica la història d'una família composta per una parella de lesbianes i els seus fills. Aquests últims decideixen conèixer el seu pare biològic (Mark Ruffalo) i la seva aparició en la família desestabilitza la moral, les creences i les interaccions entre els seus membres.

La pel·lícula estigué nominada en quatre categories en els darrers Oscars: millor pel·lícula, millor guió original, millor actriu principal (Annette Benning) i millor actor secundari (Mark Ruffalo), no emportant-se'n cap finalment.

En definitiva, una peli (massa) discreta, que no molesta gens ni mica. I potser, justament, aquest és el seu major pecat.