Les pitjors escenes del Nicolas Cage (I)

1 comentari
Mai no comprendrem com el Nicolas Cage ha arribat a tenir l'estatus d'estrella que té. Ell solet omple els cartells i porta la gent al cinema, tant se val el que faci. I no ho entenem perquè, sincerament, creiem que és un actor absolutament pèssim. Això sí, no li negarem que ens fa riure molt quan es deixa anar i el director de la pel·lícula gira el cap fent veure que la presa ha estat bona. Aquí iniciem una secció amb vocació de servei públic fer riure una estona. Aquestes són algunes de les pitjors escenes del gran Nicolas Cage.

La primera que us portem és un clàssic: la seva actuació a Besos de vampiro (Vampire's kiss, 1988, Robert Bierman), que li va reportar el premi a millor actor en el Festival de Sitges d'aquell any (no farem comentaris per no ferir sensibilitats).
La pel·lícula és un vehicle perfecte per desencadenar el Cage més histriònic. Explica la història d'un executiu que creu haver estat mossegat per una vampiressa i, per tant, convertint-se en un d'ells. Us farem arribar, no patiu, més talls d'aquesta interpretació memorable. Avui, per començar, us en portem un tast que, descontextualitzat, fa aquesta pinta:



I aquí us deixem l'escena sencera en vídeo, on el personatge del Cage, després d'un mal dia, es buida davant de la seva terapeuta. Gaudiu-la.

1 comentari :

Noemix ha dit...

Està clar que mai, mai! se li ha traspapelat un arxiu.
Gran moviment de cadera, per cert... mostra tota la ira com només una cadera pot fer XD