Movie 43 (2013) - Varis directors

Cap comentari
Aquesta pel·lícula, vagi per endavant, és extremadament dolenta. De les pitjors pel·lícules que un servidor ha tingut oportunitat de veure. No us deixeu enganyar pel repartiment. Ells, actors i actrius, van ser els primers enganyats per participar en una presa de pél com aquesta.
És una pel·lícula d'sketchs amb intenció de fer-nos riure, i més que riure, quasi ens fa vomitar, literalment. És un compendi de mal gust, d'acudits grollers sobre pits, culs, defecacions, orina i un llarg etcètera d'escatologia variada que no agradarà, probablement, ni als seguidors incondicionals dels germans Farrelly (aquí productors de l'engendre aquest que és Movie 43).

A veure, com us ho puc fer entendre... us explico el primer sketch. La Kate Winslet està molt emocionada doncs té una cita a cegues amb el Hugh Jackman. Però descobreix que a aquest li pengen un parell de testicles del coll. Què? Satisfets? Doncs aquest és el nivell. A partir d'aquí, a pitjor.

Incomprensible com s'ha convençut a tants actors de talent i reputació per participar-hi. No és que facin el ridícul, és que provoquen vergonya al·liena. Igualment incomprensible és que una pel·lícula estructurada en forma d'sketchs per fer riure no sigui capaç de fer-te riure. Ni tan sols és capaç de fer-te riure de la broma pesada que és. Inacabable, esgotadorament porca, infantilment cacapipiculera, masclista i abominable de principi a fi, Movie 43 té l'honor, senyores i senyors, de passar a convertir-se en la pitjor pel·lícula que he vist a la meva vida.

Ah, per cert, aquí us deixem el tràiler. Vigileu: tot i ser un tràiler red band (és a dir amb continguts 'per a adults'), no només han exclòs del mateix els gags més escatològics sinó que han tingut la indecència d'esborrar digitalment els testicles del personatge del Hugh Jackman!