Mary Poppins, és una peli de terror?

1 comentari
No seria el primer cop que sento algú atacar un dels meus mites d'infantesa, la Mary Poppins, dient que era una manaire del quinze, una "sargento", que portava els nens com si fossin un regiment i no com als infants que eren. De fet, us puc dir que el mític Carlos Pumares va ser el primer al que li vaig sentir a dir (i ja us podeu imaginar que no ho va poder dir sense exaltar-se una mica més del compte).
Però el que mai m'hagués imaginat és que algú pogués imaginar Mary Poppins com si fos una peli de terror. Sí, sí, de terror.
Per demostrar-ho, s'ha currat un tràiler amb imatges de la peli, però muntades d'una manera francament enginyosa i amb una banda sonora a l'ús. Han agafat fins i tot el pòster de El Orfanato i han reconvertit a la Belén Rueda en la Julie Andrews.
Més que de Disney, aquesta (per)versió sembla atribuïble al William Freidkin o al Wes Craven. Sincerament, no sé què n'opinarà la Montserrat Gasset...

1 comentari :

Mga ha dit...

Hahahahaha! He rigut moltíssim amb el vídeo! Quanta imaginació!! XDDDDD
Però està clar que no és de terror. I a en Carles Pumares li diria que és així com crec q es fa. Dónes una imatge agradable, però una presència amb la que imposes respecte; pots riure i divertir-te, però hi ha límits i obligacions; i t'ha d'ensenyar el món real, passejar per la ciutat i anar a veure com treballa el teu pare. Ho compleix tot, i és el que demanen els nens a la carta.
Res més a afegir :-)