Google pot predir els guanyadors dels Oscars

1 comentari
Cada any tots els cinèfils fem el mateix: la porra dels Oscars.

 Sempre diem que no representen el millor del cinema però és una excusa ideal per parlar i discutir amb tothom del que més ens agrada.

Pels que no solem encertar, a partir d’ara i gràcies a Google tenim una eina més per guanyar, i pel que sembla és fiable !

Des del blog oficial de Google ens arriba aquesta noticia: segons l’anàlisi de cerques globals i locals, el personal de Google ha trobat patrons comuns que coincideixen en les cerques dels guardonats.

És a dir, han analitzat les cerques de pel•lícules i professionals abans de la gala i han comparat el que tenien en comú en qüestió de criteris de cerca... el resultat: la porra Google

El sistema és diferent per a cada premi i Google només es mulla (relativament) en tres categories:  

Millor pel•lícula:
Durant 3 anys consecutius les pelis guanyadores tenien en comú:
  • Un increment de les cerques globals durant almenys 4 setmanes consecutives anteriors als premis.
  • En cerques locals (EUA) la peli guanyadora havia estat molt més buscada a l’estat de Nova York que a la resta d’estats.

Aquest any cuatre pelis compleixen aquests requisits: The Artist, Tan fuerte y tan cerca (Extremely Loud & Incredibly Close), Midnight in Paris i War Horse.
Per poder afinar més han comparat altres criteris i n’han descobert un altre de comú en anys anteriors, i si en fem cas aquest any la guanyadora seria... Tan fuerte y tan cerca !!!

D’això se’n diu arriscar-se!  A mi em sembla impossible però si aquesta nit guanya la peli d’Stephen Daldry, mai més dubtaré de Google :-)
El cercador fa la seva aposta en dues categories  més:

Millor actor:  Gary Oldman o George Clooney (aquí no han pogut afinar)
Millor actriu: Rooney Mara

Votar per la Rooney Mara és arriscat també però tot és possible als Oscars... això ja ho sabem i si no que li preguntin a la Marisa Tomei: 

Bona gala a tots!! 

1 comentari :

Noemix ha dit...

Doncs encara ningú ha votat per "Tan fuerte y tan cerca" a l'enquesta... serà que els lectors no us fieu un pél de Google?