Arriba el Festival Docs (i hi han sessions gratuïtes!)

Cap comentari
Des de fa 15 anys que la gent del Festival Docs acosta a Barcelona una sempre interessant programació de documentals, un gènere que en la passada dècada ve rebre alguns impulsos comercials que el van tornar a situar en les nostres cartelleres, retornant al cinema una de les seves funcions primordials -a més d'entretenir-: divulgar. Podeu consultar tota la seva programació al seu web.

Però el que també volíem compartir amb vosaltres de cara a aquest festival, és el fet de poder assistir gratuïtament a la projecció del documental U2, From the Sky Down, on la banda irlandesa explica i reviu la gravació del mític Achtung Baby.

Dirigida pel David Guggenheim, autor entre d'altres de la Inconvenient Truth de l'Al Gore i de It might get loud (documental musical que vam poder veure a l'Inèdit de l'any passat), el film promet molts moments fantàstics per als fans de la banda. I si no em creieu, doneu-li un cop d'ull al tràiler.



Com us deia, hi han entrades gratuïtes per a la única sessió que tindrà lloc el dia 2 de Febrer a les 22:00 al cinema Renoir Floridablanca. Això sí, per fer-ho heu de demanar-les a la organització mitjançant un correu electrònic a info@docsbarcelona.com. Ens veiem allà!