Primers enamoraments cinematogràfics #3: Alicia Silverstone

4 comentaris
Va ser el bon amic Sergi Calle el que, en el post inaugural d'aquesta secció, sorprenia a molts amb la seva elecció. Es quedava amb la Alicia Silverstone, actriu de carrera erràtica i de baix perfil però que va comptar amb uns poc anys de rellevància. De sobte, a la rabassuda de la Silverstone la vèiem protagonitzant comèdies fetes a la seva mida, essent-ne l'únic ganxo comercial, i emportant-se unes recaptacions força dignes.
Va començar a escriure el seu epitafi cinematogràfic en anar a parar en una de les absurdes seqüel·les de la franquícia del Batman, just quan el Joel Schumacher va decidir reinventar-la (i destrossar-la, de pas). A partir d'allà va pràcticament desaparèixer del mapa.






 


 
 

De totes maneres, molts no oblidarem la trilogia de vídeos musicals que va interpretar pels Aerosmith.



Si voleu consultar els altres primers enamoraments cinematogràfics dels nostres lectors només cal que us passeu per aquí. Per cert... quin va ser el vostre?

4 comentaris :

Anònim ha dit...

Oooh! Pero si hace una aparición estelar Josh Holloway!
Este Sawyer siempre con triquiñuelas.

Berta

Marc Ambit ha dit...

Sí! Y luego está el co-prota, Stephen Dorf!

Sergi Calle ha dit...

Yeah!

Moltes gràcies, Marc per la referència.

No cal fer-se enrere, però la veritat és que, vist amb perspectiva, el meu enamorament per Alicia Silverstone fa una mica de pena.

Com comentaba en Marc, fa dies que la carrera d'aquesta noia es va enfonsar. I no ha parat mai de treballar, però no crec que tingui cap pel·lícula realment bona.

Però va ser l'època concreta dels videoclips d'Aerosmith + VENENO EN LA PIEL (una cutrada on feia de lolita femme fatale) on realment em va captivar. En aquella època jo tenia 15 anys i clar, a aquella edat la Silverstone em feia MOLT el pes.

Cinema Lights ha dit...

Actriu de carrera erràtica com dieu, però vaja la seva participació al Batman y Robin és el pitjor, una de les pitjors pel·lícules de la història...