Actors i actrius políglotes

2 comentaris
Són actors i actrius de Hollywood. I ja se sap que parlant la llengua de Shakespeare tampoc no cal esforçar-se massa en parlar altres idiomes. Però hi ha alguns actors i actrius de la meca del cinema que, pels motius que siguin, s'han esforçat en aprendre una segona llengua.
A veure si sou capaços d'endevinar quin altra idioma parlen fluidament.


El Bradley Cooper domina... (clica per saber la resposta)El Viggo Mortensen domina... (clica per saber la resposta)La Sandra Bullock domina... (clica per saber la resposta)La Charlize Theron domina... (clica per saber la resposta)El joseph Gordon-Levitt domina... (clica per saber la resposta)


Hi ha, per descomptat, més actors i actrius de Hollywood que parlen més idiomes a part de l'anglès. Us els anirem descobrint poquet a poquet, no sigui que us agafi un cobriment.

2 comentaris :

Sandra ha dit...

Molt sorpresa amb l'alemany de la Sandra Bullock (ja el voldria jo), i se'm cau la baba escoltant en Bradley Cooper parlar francès...

Unknown ha dit...

La Charlize és maca fins i tot quan parla aquest idioma tan estrany... aaaixxx... hahaha! Sembla que imiti el soroll d'un camió! Però segueix semblant-nos encantadora!