BSO Game of thrones - Ramin Djawadi

Cap comentari
Ha estat un dels grans èxits televisius de l'era post-Lost. La passió que ha despertat, els acalorats debats online, la massa ingent de descàrregues ha vingut a omplir el buit que el Jack Shepard i les seves aventures illenques van deixar. En podríem parlar molt d'aquesta sèrie plena d'intrigues i també de misteris, amb un punt de fantasia -dosificada amb comptagotes-, però el que volem compartir amb vosaltres avui és la seva esplèndida banda sonora.
Els títols de crèdit, no és cap secret, fan posar la pell de gallina a tots els fans de la sèrie. Però és que la resta de la generosa banda sonora és igualment èpica i frisant. L'autor és el Ramin Djawadi, un jove (37 anys) compositor germano-iraní que ja porta més de deu anys entregant bandes sonores força recomanables: des de la de Blade: Trinity fins a la d'Iron Man o la del remake de Fright Night, en quant a pel·lícules, però també amb experiència en el camp de les sèries de TV, com la de Prison Break, Flash Forward o Person of Interest.

Gaudiu a fons d'aquesta espaterrant banda sonora i que serveixi, encara que sigui, per fer l'espera de quasi un anys fins a l'estrena de la tercera temporada una mica més suportable.