Els Oscars 2012

4 comentaris
Quan encara queden més de 24 hores per que comencin els Oscars, encara hi ha temps per a votar en la nostra mini-enquesta: Qui s'endurà el premi a millor pel·lícula?



De moment a la enquesta guanya The Artist... però no a tothom li agrada aquesta opció i potser canvia amb més vots... tens fins demà a les 2 de la matinada per votar a dalt de tot de la columna lateral del blog.

Tot i que no he vist totes les pelis nominades, jo he votat que l'Oscar se l'endurà Woody Allen per Midnight in Paris. Potser penseu que m'he tornat boja, però té una explicació racional:

Woody Allen ha guanyat 3 oscars de 23 nominacions i la relació entre els seus fans i l'Acadèmia ha estat sempre molt tibant. Potser aquest és l'any de la reconciliació total ... qui sap! 


Personalment m'agradaria que li donessin al Terrence Malick per El Árbol de la vida, però això no passarà segur, l'acadèmia no s'arrisca mai.

En fi... vosaltres a qui heu votat?

4 comentaris :

Marc Ambit ha dit...

Mira, com guany The Artist agafo un avió cap a LA i cremo el Kodak Theater!

Cinema Lights ha dit...

Woody Allen va tenir la gran nit al 1977 amb Annie Hall (peli, direcció i guió, a més d'actriu per Diane Keaton). Tot i així, en la seva època d'esplendor haguès merescut una segona nit.
Però aquest any entre Mallick, Payne y The artist, poc a fer... i si sumem Scorsese.
Creiem que guanyarà The artist amb possible sorpresa d'Scorsese o fins i tot de Criadas y señoras si es divideix el vot i faci un "crash" com al 2005.

Per cert, has encertat que és Buried. però xxxxxt que fins dilluns no direm res, :D!

Noemix ha dit...

The Artist em fa ràbia... no hi puc fer més i tot i que Hugo no em va semblar meravellosa, Scorsese s'ho mereix tot.

Per cert, gràcies per millorar la informació, ja he rectificat el post!

C. Mordoh ha dit...

El més previsible és que guanyi The Artist, el que no em sembla ni be ni malament. Només n'he vist tres de les nominades i, de la resta que s'han estrenat al 2011, em quedo amb El Topo (i Black Swan)