Els cinemes Méliès tancat per incendi

1 comentari
Me n'assabento a través dels companys de la botiga The Cine que el dijous passat, el fantàstic cinema Méliès del carrer Villarroel de Barcelona va patir un incendi que l'ha obligat a tancar les portes temporalment.
Aquest temps és, hores d'ara, indefinit, però la direcció del cinema es planteja molt seriosament el seu futur, doncs les reformes a que obliga l'incendi poden ser excessivament quantioses per a un cinema que té més de passió que de negoci.

Els Cinemes Méliés han intentat sempre tenir un ventall de pel·lícules (diferents en funcions dels horaris) interessant, heterodoxa i de qualitat. Ha servit, a més, com a plataforma pel llançament d'alguns dels grans films catalans documentals dels darrers anys, a banda de ser una referència segura a l'hora d'escollir una peli per anar a veure.

Desitjo de tot cor que els propietaris decideixin tirar endavant el projecte de reforma i tornar a obrir el més aviat possible. Mai no oblidaré quan vaig anar a veure-hi els Freaks del Tod Browning, per posar només un exemple.
Ànims, Méliès. Fes honor al nom que portes i inventat un truc màgic que et retorni a la reduïda graella de sales cinema de qualitat de Barcelona.

1 comentari :

Anna ha dit...

Quin greu si no reobren. La de pel•lícules que he repescat jo en aquestes sales...