Carta de Reese Witherspoon a Naomi Watts per "Lo imposible"

2 comentaris
Aquest divendres 21 de desembre s'estrena a Estats Units la pel·lícula de Juan Antonio Bayona "Lo imposible". Després de més de 40 milions d'euros aconseguits a la "guixeta" espanyola, la cinta espera aconseguir una bona recaptació i una bona acollida de la crítica i el públic d'Estats Units. 

I Reese Witherspoon, que ja ha vist la pel·li, no ha pogut estar-se d'enviar-li una carta a la Naomi Watts com si fos una fan més. . . i ens ha fet gracia.

Qui vulgui llegir les pròpies paraules de la Reese, en el seu anglès original i caracterísitic, ho pot fer clicant el seguent enllaç: "Reese Witherspoon fan letter"
Nosaltres hem tingut la gosadia de fer una traducció ràpida que us posem a continuació; esperem que us agradi i que us deixi sense paraules, com a mínim durant 24 hores! (no la traducció, si no la carta de la Reese). Aquí va:

Hola Naomi,

Sé que no ens coneixem prou bé. Espero que no et faci res que m'atansi a tu ja que, simplement, no he pogut contenir el meu entusiasme per la teva interpretació a "L'impossible".

Wow! Simplement wow. La pel·lícula em va deixar al·lucinada. La història de supervivència, les increïbles imatges del tsunami i les interpretacions de tot els actors eren sorprenents. És, amb diferència, un dels millors films que he vist a la meva vida.

Després de veure la pel·licula no vaig poder parlar durant 24 hores. Era molt més que una pel·lícula. Era una mediació sobre la vida, la família i la humanitat. Va ser enfortidora.

Però la inspiració vital del film ets tu.
La teva brutal interpretació física, la ferocitat del teu esperit maternal i els moments commovedors en que t'aferres a la vida amb totes les parts del teu ésser eren increïbles.

Des de que vaig veure la interpretació de la Meryl Streep a "La decissió de Sofia" que no m'havia emocionat tant la interpretació d'una actriu. També em va recordar la Sally Field de "Norma Rae". Tanta força i absoluta vulnerabilitat en la mateixa interpretació. Una mare que està decidida a ensenyar el seu fill el que sifnifica ser una bona persona, fins i tot quan s'enfronta a la seva pròpia mortalitat. Has mostrat totes les cares de la història de Maria.

Si hi tinc alguna influencia (i, literalment, per tu ballaria claqué a Sunset Boulevard!), estaràs  recollint totes les precioses estatuetes que existeixen fins a finals de febrer.
Però més important encara, has creat una interpretació que resistirà el pas del temps.
Felicitats. I gràcies per compartir el teu cor i la teva ànima tan obertament.
Amb respecte,

Reese. 

Què us ha semblat? Esteu  d'acord amb la Reese? Creieu que exagera? Creieu que de veritat ballaria claqué a Sunset Boulevard?


2 comentaris :

Cinema Lights ha dit...

Increïble! Haha, sí que li ha entusiasmat, sí!! A nosaltres ens va agradar molt, especialment a la M. del Mar (aquí speaking), que està molt d'acord amb tot el que diu Witherspoon! :P

Noemix ha dit...

Si si, està absolutament entusiasmada, en shock!

Ens encantaria que més actors fossin així i escriguessin cartes-fan XD.