Batalla tuitera entre el Bret Easton Ellis i l'Ellen Barkin

Cap comentari
El Bret Easton Ellis, per si cal que se'l presenti, és l'autor, entre d'altres, d'American Psycho, la novela que va adaptar la Mary Harron amb el Christian Bale fent de Patrick Bateman. Ah, i també piula a Twitter compulsivament, donant opinió sobre tot el que se li posa pel davant, també el cinema, que li agrada molt.

Doncs resulta que ahir va anar a veure la darrera peli de la Kathryn Bigelow, La noche más oscura (Zero Dark Thirty, 2012) i va tuitejar això que segueix:

"La Kathryn Bigelow seria considerada una directora de cinema mitjanament interessant si fos un home però com que està molt bona està sobrevalorada".

La Ellen Barkin és una actriu que a principis dels 90 va tenir el seu moment de fama, intervenint en diverses pel·lícules (algunes com a protagonista), Switch, Johnny el guapo, Vida de este chico, Melodía de seducción, etc. I també piula a Twitter.
Total, que va llegir el tuit del Bret. I li va respondre això:

 "I si tu fossis una 'tia molt bona' seguiries sent una merda d'escriptor. Dóna-li les gràcies a la Mary Harron. Aquella PEL·LÍCULA" va ser el millor llibre que mai has escrit".

Apa, ja podeu desenfundar els sabres.