Primers enamoraments cinematogràfics #6: Natalie Portman

4 comentaris
El bon amic Lluís -a.k.a. Suranpu- confessava que el seu primer enamorament al cinema va ser amb la Natalie Portman de Beautiful Girls. I afegia en els comentaris: "No comment". Potser sí que no cal comentar massa més darrera del nom de la Portman.
Alguns se'n van enamorar fins i tot abans, a Leon del Luc Besson, quan encara era, literalment, una nena. De fet, en la seva participació a Beautiful Girls, aquella notable comèdia del pobre Ted Demme, encara era una joveneta que, justament, enamorava a un paio ja granadet com el Timothy Hutton.
Va encarrilar, just després, una meteòrica ascensió cap a l'estrellat, participant en pelis de Woody Allen o Tim Burton i anant a petar a la reencarnació d'un dels mites eròtics del cinema de tots els temps. Als 70 i 80 va ser la princesa Leia, als 2000 va ser la princesa Amidala la que, enfundada en els més inversemblants vestits i maquillada à la Cirque du soleil, va seduir noves generacions cap al cantó fosc del pitjor cinema del George Lucas.

Des de llavors podríem dir que la seva carrera ha estat lleugerament irregular, alternant grans papers en pel·lícules de renom (Closer, My blueberry nights, V for Vendetta, o la més recent Black Swann) amb comedietes o pel·lícules de segona. Però la seva bellesa, més enllà de les seves innegables habilitats artístiques, ens inunda constantment amb portades a totes les revistes de moda i femenines, anuncis de prestigiosos perfums i línies cosmètiques o, simplement, clubs de fans online.
Aquí teniu el nostre petit homenatge a la princesa Amidala, en honor, és clar, del Suranpu i el seu primer enamorament.













4 comentaris :

Cinema Lights ha dit...

Sense cap mena de dubte, una de les millors actrius de la seva generació. La seva Nina Meyers és un dels Oscar més justos de la història dels guardons. Els seus millors treballs són a Algo en común, Cisne Negro y Closer.

Jaume ha dit...

És perfecta

Marc Ambit ha dit...

És realment una noia molt especial.

suranpu ha dit...

Gràcies Marc! Però això d'enamorar-se de la Mathilda té un punt de criminal, no? :)