Nova sèrie del creador de Heroes, amb Kiefer Sutherland

1 comentari
Pinta bé, pinta moooolt bé aquesta nova sèrie d'en Tim Kring, el creador de Heroes. I a sobre surt en Jack Bauer... vull dir... el Kiefer Sutherland. I no està sol, que surt el Danny Glover, també!

El millor de tot, però és que el tràiler és molt convincent i han decidit contractar al Francis Lawrence (que no és un parent americà del Francis Lorenzo), director de pelis com I am legend, Constantine o la més recent Water for elefants.
I la veritat és que el tràiler del que us parlava deixa entreveure una interessant història de relacions paterno-filials, on el fill té un do especial per veure el futur i comunicar-lo a través de complicats patrons matemàtics. Si això últim us ha esgarrifat una mica, millor mireu el tràiler i després en seguim parlant.



La FOX sembla realment entusiasmada amb el projecte i ja li ha concedit una temporada sencera de 13 episodis sense encara haver emès el primer. De tot això me n'he assabentat, val a dir-ho, a través dels companys de Movies4Indies.
I doncs? Us fa el pes? Li donareu una oportunitat?

1 comentari :

Sandra ha dit...

Les imatges que es veuen al segon 15 són de l'animació Nature by Numbers de Etérea Estudios i els senyors de la Fox no van demanar-li permís per fer-les servir. No sé com acabarà el tema però l'autor ja ha reclamat els seus drets a la Fox.