Guia de viatges per a fans de Game of Thrones

1 comentari
Ja sabeu que ens encanten les localitzacions de cinema. De fet, fins i tot en tenim una secció fantàstica en la que molts de vosaltres vau col·laborar enviant-nos fotos dels vostres viatges arreu del món (cinematogràfic).
Però també som fans, per què no dir-ho, de les localitzacions de sèries. I molt en particular si la sèrie en qüestió és Game of thrones.
Els de Cheapflights s'han currat una mena d'inforgrafia sobre les localitzacions on es roden els escenaris més emblemàtics de Juego de Tronos. Així, la propera vegada que penseu on anar de viatge, barallareu opcions com anar de compres per King's Landing, passejar (ben abrigats) més al nord del mur que protegeix els regnes dels salvatges, o banyar-vos ben acompanyats en la mateixa cova termal on la Ygritte i el Jon Snow es remullaven.

Ja podeu anar reservant els bitllets!


1 comentari :

El Cinema de Hollywood ha dit...

Impressionant infografia!!! Jo també sóc gran aficionat a les localitzacions i també tinc una secció específica en el meu blog. Ens seguim des de fa temps a Twitter i ens veurem el proper dissabte al seminari de sèries a TheCine!
Fins llavors!!!