Revista WOW, la super pop americana

3 comentaris

Durant els anys 80 i 90 als Estats Units triomfava la revista WOW que era com el Super Pop i que posava els guaperes del moment en portada. Us posem 2 portades que són la bomba: a la primera hi surten com a estrelles el Jason Bateman (Horrible bosses, Juno, Arrested Development...) que llavors era famós per Teen Wolf II i també el River Phoenix, al Johnny Depp i el Kirk Cameron que hi sortien regularment.


Però aquesta encara és millor: proposen una cita de somni amb el Fred Savage!! i la portada amb un grafisme d'impacte amb el duel del moment: Johnny Depp vs. Richard Grieco (algú recorda el Grieco, per cert?). 
Us recomano estar-vos una estoneta mirant les fotos que són per no perdre-hi detall.

3 comentaris :

Anònim ha dit...

Oh Yeah! Me da vergüenza decir que me gustaba mucho en 'Jovenes Policias'. Ahora lo veo y me da un poco de miedo. Parece el primo de Mickey Rourke. Slurp!

Berta

Sandra ha dit...

He de confessar que a vuitè d'EGB portava la carpeta folrada amb fotos del Kirk Cameron :-S. I el Bon Jovi (que surt a la segona portada) ha guanyat moltíssim amb els anys, on vas a parar!!!!

Marc Ambit ha dit...

Jojojo!!! EL Kirk Cameron!!! Doncs mira, jo només recordo que caminava una mica garrell, però també que reia molt amb ell a Los Problemas Crecen XDDD

Por cierto, Berta, ese Richard Grieco potenteeee!!! XDDD Una de las estrellas más fugaces de los 80! Visto y no visto, una peli (nosequé de un agente especial) y la serie esa... Lo demás, telefilmes de sobremesa en la que hacía siempre de tío chungo :D