Terra Nova, la nova sèrie de l'Steven Spielberg

Cap comentari

A través de l'amic Adrià García Càmara m'arriba la notícia de que demà dilluns s'estrena al canal Fox dels Estats Units la última sèrie produïda per l'Steven Spielberg. Servidor de vostès s'ha tornat força caut amb el senyor Spielberg, doncs amb el pas dels anys crec que ha anat perdent facultats. I, d'altra banda, la televisió mai ha estat un mitjà en el que assolís ni l¡exit ni la qualitat de les seves produccions cinematogràfiques.
Però com que el tràiler venia recomanat per algú amb molt de criteri, he decidit donar-li un cop d'ull.  I encara sort que ho he fet, perquè el tràiler, amics i amigues, m'ha deixat amb mooooltes ganes de veure-la. Mira... saps què?... Millor no dic res més i us mireu el tràiler... després en parlem.



Què? Fa venir ganes de veure-la o no? :D
La veritat és que, primer de tot, el desplegament visual és realment impactant, sobretot per la petita pantalla (tot i que això, darrerament, ja no ens hauria de sorprendre tant). Però és que la segona part del tràiler, quan apareixen els dinosaures... aquí sí que ja he decidit que volia veure-la, peti qui peti. Imagino que el Sr. Spielberg té ganes de treure-li encara més profit als seus dinosaures digitalitzats, però a mi això m'és completament igual. La cosa pinta bé i punt.

Per cert que la campanya publicitària de la sèrie s'ha dut a terme amb alguns cartells realment curiosos com aquest:


Apa doncs, romanguin atents a les seves pantalles: Dinosaurs ahead!