Localitzacions de vacances VIII (pelis rodades a Viena i Bruges)

Cap comentari
L'estiu toca a les acaballes, però nosaltres ens resistim a deixar enrere les localitzacions que ens heu anat enviant sobre les vostres vacances (passades, presents i potser futures) en indrets molt cinematogràfics.

Avui hem de fer-li un monogràfic a la Berta Novella, gran cinèfila, 'trivialera' cinematogràfica de primera i, a més, viatgera :D I ho hem de fer perquè ens ha passat un bon tou de fotos de dues pelis en les que la ciutat, com es diu vulgarment, és un protagonista més.

Comencem per Before Sunrise. La Berta ens recorda que al peu d'aquesta estàtua que hi ha al davant del Museu Albertina de Viena s'hi va rodar una de les darreres escenes del film, just quan el sol ja surt i el comiat és a prop.


Amb prou feines es veu, però és aquesta, i tant que ho és. I

Ara, seguint a Europa, anem-nos-en cap a Bruges. Allà, evidentment, es va rodar In Bruges ('Escondidos en Brujas'). Recordeu lo important que era la ciutat en la peli? Fins i tot en el tràiler ja hi sortia un munt.




Doncs la Berta hi ha estat, a tots aquests llocs! :D Fixeu-vos-hi si no em creieu. La plaça Jan Van Eyckplein:
El Relais Bourgondisch Cruyce Hotel:
I el campanar del Grote Markt:
La nostra volta al món cinèfila continua. Si encara us queden fotografies de llocs mítics de pel·lícules, ja esteu trigant a enviar-nos-les. Les podeu penjar directament al Facebook o enviar-nos-les per Twitter. En quan ens les envieu, les pengem.