Les 25 improvisacions més famoses de la història

1 comentari
La Gloria Pérez ens ha fet arribar una recopilació fantàstica de 25 de les més celebrades improvisacions de la història del cinema. Doneu-li un cop d'ull i seguiu llegint després (sobretot no us deixeu de veure els 5 primers llocs, que estan al final del vídeo!)



No deixa de ser fantàstic com alguns actors amb talent són capaços de millorar les pel·lícules en les que participen. Un cop es fiquen dins dels personatges no hi ha qui els tregui. Molt en particular ens ha encantat el Dustin Hoffman, fotent-li bronca al taxista que no havia respectat els senyals de "Rodatge" i que quasi els atropella. I encara ens ha al·lucinat més la llibertat creativa d'un malalt de la planificació i la perfecció com és l'Stanley Kubrick, deixant que el McDowell improvisés i afanyant-se a comprar els drets de Singin' in the rain després de la presa.

Les primeres potser no ens han impressionat massa (Dumb and dumber?, bé, deixem-ho estar), però cap al final hem cregut estar veient algunes de les escenes més mítiques de la història, i descobrint que en realitat eren improvisades.
Quin ha estat el vostre favorit?

1 comentari :

sandra prat mairena ha dit...

aiii aiiia aiii!! le vist avui el blog!! i ohhhh ohhh oohhhh atonita me quedat: jaws, star wars ep.V i reservoir dogs.. èpic!!