Localitzacions de vacances I (pelis rodades a Madrid, Escòcia i Venècia)

2 comentaris
Els mons que dibuixen les nostres pel·lícules favorites formen part dels somnis, llocs de fantasia, arrapats als personatges i a les històries que ens expliquen. Però, en realitat, la gran majoria existeixen. I és justament el que us volem demostrar en aquest seguit d'articles que tot just avui encetem. Però necessitem el vostre ajut.

Estem segurs, viatgers i cinèfils com sou, que algun cop heu estat en algun lloc del món on s'hi va rodar alguna pel·lícula, on vau reconèixer una casa, un carrer, un monument, on vau creure veure els protagonistes d'aquella pel·lícula que tant us agrada. Si les teniu, envieu-nos-les i les publicarem aquí.
Avui, per començar, ja us en portem unes quantes.

Per començar, recordeu aquesta impactant imatge d'Abre los ojos de l'Amenábar?



Doncs l'altre dia passejàvem per allà l'Alberto Sánchez i un servidor i vam poder-li fer aquesta foto:



Ja ens perdonareu que no "clavéssim" el plànol, però crèiem que si ho haguéssim intentat:
a) ens haguéssim fet mal.
b) ens hagués caigut una multa important.


Un dels nostres lectors més fidels i propers és el Paco. Ha viatjat molt i el seu ull clínic pel cinema el fa veure la realitat en clau de setè art. Tant és així que fixeu-vos el que ens ha enviat. A veure si reconeixeu aquest castell.


Es tracta del castell d'Eilean Donan, i si us dic que és a Escòcia, segurament us dono ja una pista massa bona per endevinar la peli, que és Highlander (Los inmortales):



Per últim, us volem acostar a un lloc molt concret del món en el qual s'hi han rodat moltes pel·lícules i escenes mítiques que segur recordareu. Es tracta del Campo di San Barnabá, a Venècia.


La reconeixeu? Doncs mira, anem a pams. Per la que més us ha de sonar seria per Indiana Jones and the last crusade. Recordeu quan els Jones arriben a Venècia i els rep la Doctora Elsa Schneider i els porta a la biblioteca?


Però si us fixeu en la petita caseta que hi ha a l'esquerra de l'església, no volem estar de dir-vos que és la botiga (que encara existeix) en la que la Kaharine Hepburn s'enamorava d'un vas de cristall de Murano a Summertime (Locuras de verano es va dir aquí, la va dirigir el gran David Lean) i del Rosano Brazzi.


I, és clar, també és el canal al que es queia al riu :)


Bé, això ha estat només un tast. Esperem les vostres fotos, que ens podeu penjar directament al Facebook o enviar-nos-les per Twitter. En quan ens les envieu, les pengem en un segon post sobre localitzacions de vacances.