Localitzacions de vacances V (pelis rodades a Salzburg, Sevilla i New York)

Cap comentari
Nosaltres no estem de vacances, però amb les fotos que ens esteu enviant dels vostres viatges en els que heu trobat localitzacions de pelis famoses, és com si estiguéssim viatjant per tot el món. Fixeu-vos fins a on viatgem avui gràcies als nostres seguidors.
La primera localització d'avui ens l'envia la Cristina Alonso, que quan va estar a Salzburg es va topar amb un munt de localitzacions de The sound of music. Per exemple, les famoses escales que la Julie Andrews feia servir per explicar millor la notació musical als nens del coronel Von Trapp.



Però també va passar pel cementiri de l'escena final. El recordeu?

Doncs la Cristina ens avisa de que, en realitat, no van obtenir permís per rodar-hi al de debò, així que en van fer una reconstrucció d'estudi! Prou fidedigna, tot i en la foscor, no?


I de la freda Àustria, ens en anem cap a l'espai exterior, fins a una galàxia molt, molt llunyana. Aquesta vindria ser la plaça del poble de Tatooine a Star Wars: The phantom menace.


Bé, de fet ja sabeu que és la Plaça d'Espanya de Sevilla (que ens envia la Sònia Peralta), sempre imponent, se li dibuixin droids al damunt o no. Ara, fa com coseta passejar per sota les arcades pensant que aquells són els mateixos passos que l'Anakin i la Padmé van fer, tot just quan el seu amor no estava contaminat pel revers tenebrós de la força.

La mateixa Sònia també ens ha recordat que al Museu d'Història Natural de New York es va rodar A night at the museum amb el Ben Stiller.


I, és clar, ja que passava per allà, la Sònia no es va poder estar de fer-se una foto a la mítica botiga de Tiffany's on la que esmorzava l'Audrey Hepburn a Breakfast at Tiffany's.


Encara tenim moltes fotos pendents de publicar, així que no us despisteu, que, com diria el George Lucas, aquesta secció va ser concebuda com una triple trilogia, així que. Seguir enviant-nos més fotos, que mai no en tenim prou. Les podeu penjar directament al Facebook o enviar-nos-les per Twitter. En quan ens les envieu, les pengem.