Localitzacions de vacances VI (pelis rodades a New York, Escòcia i Barcelona)

Cap comentari
No pareu d'enviar-nos localitzacions de cinema que heu trobat en els vostres viatges i, és clar, ens poseu les dents llargues. La nostra manera de curar aquesta enveja que ens corre per dins és fer posts en el blog, així que aquí en teniu un altre.

Ja coneixeu a la Sònia Peralta, que en l'anterior post de localitzacions ens acostava a New York. Ens en va enviar tantes que les hem hagut de repartir en dos posts diferents. Seguim, de la seva mà, passejant per New York, en aquest cas topant-nos amb una de les vistes més emblemàtiques de la ciutat, culpa del Woody Allen i la seva Manhattan.


Però, no us creieu, la Sònia també ha estat a altres llocs. Ha estat, per exemple, a la platja de West Sands prop de St. Andrews a Escòcia, on es va rodar la mítica escena de la platja de Chariots of fire, amb tots els atletes entrenant amb la música del Vangelis.

Per la seva banda, l'Eduard López ens recorda que The perfume, l'adaptació de la novel·la del Patrick Süskind que va dirigir el Tom Twyker, es va rodar, en bona part, a Barcelona. L'Eduard ens recorda que un dels llocs va ser el laberint d'Horta.

Però és que aquesta pel·lícula mostra bona part del casc antic de Barcelona. L'escena, per exemple, en la que el Grenouille segueix a la primera noia que "olora" acaba anant a petar a la mítica plaça de Sant Felip Neri (abans reducte de privilegiats, avui en dia totalment desvirtuada al posar-hi un hotel llampant a la cantonada).
Potser el principi de la fi de l'encant d'aquesta plaça fou el fet de que el Woody Allen la inclogués en una de les seves més lamentables pel·lícules, Vicky, Cristina, Barcelona.


Bé, per avui ja són suficients viatges. Encara en tenim més a punt, així que no deixeu d'enviar-nos les vostres fotos, passades, presents i futures, de llocs cinematogràfics que us heu trobat en els vostres viatges. Les podeu penjar directament al Facebook o enviar-nos-les per Twitter. En quan ens les envieu, les pengem.