Localitzacions de vacances IV (pelis rodades a Londres, Dorset i Roma)

Cap comentari
No hi ha qui us aturi. Seguim rebent un munt de fotos de localitzacions de cinema per les que passeu en les vostres vacances (presents i passades). En l'edició d'avui (reviseu les anteriors aquí) us portem una bona barreja de llocs mítics. Anem a pams.

La María del Mar Gallardo (un dels tres vèrtexs del gran blog que és Cinema Lights), ens envia tres localitzacions de Londres absolutament impagables.

La primera és una llibreria, la reconeixeu?

Doncs sí, és la que freqüentava la Julia Roberts i atenia el Hugh Grant a Notting Hill, ni més ni menys.

Fem-ho a l'inrevés, ara. Ja que esteu més o menys situats, fixeu-vos en aquesta escena de My fair lady. On es va rodar?



Doncs es va rodar a Covent Garden, i la María del Mar hi va ser.


I, ja que estem, sabeu de la nostra devoció per la Julie Andrews (que és la que doblava a l'Audrey Hepburn quan li tocava cantar), així que ens ha fet molta il·lusió que la María del Mar també ens passés un parell de fotos d'un lloc emblemàtic per a tots els fans de la Andrews. Reconeixeu el lloc a partir de les dues fotografies?



Potser això us refrescarà la memòria.



És la Catedral de St Paul, on es va rodar aquest preciós número musical de Mary Poppins.

No molt lluny de Londres, cap al sud, al comptat de Dorset, es troba un dels llocs més impressionants que personalment he vist mai. Jo no sé si us ha passat mai, però de vegades, tot veient una peli dius: "Ostres! On està rodat això? És preciós!". I decideixes anar-ten'hi a passar les vacances. Doncs això ens va passar a nosaltres en aquest cas. Això sí, no us espereu que la peli que ens va "inspirar" fos un clàssic o una meravella del setè art... es tracta de Nanny McPhee (La niñera mágica) amb la Emma Thompson i el Colin Firth, una peli infantil i oblidable però que comptava amb unes localitzacions precioses com aquestes, a les Seven Sisters i a la Durdle Door, dins de la costa juràssica del sud d'Anglaterra.



Bé, abandonem Anglaterra per un instant, que hi ha molt de món per córrer. Recordeu aquest moment fantàstic de A roman holiday (Vacaciones en Roma)?


Doncs la bona amiga Gloria Pérez hi ha estat i, és clar, no se'n va poder estar de ficar-hi la mà.


Ei, no perdeu el fil, que ho deixem per avui, però encara tenim moltes fotos pendents que ens heu enviat. De fet, podeu seguir enviant-nos-les, que no ens en afartem de veure fins on arriba el vostre frikisme cinematogràfic! :) Les podeu penjar directament al Facebook o enviar-nos-les per Twitter. En quan ens les envieu, les pengem.