Localitzacions de vacances III (pelis rodades a Porto, los Angeles i Islàndia)

Cap comentari
Impressionant l'allau que estem rebent de fotos de localitzacions cinematogràfiques on heu estat. Moltes gràcies. No pareu, podem estar així tot l'estiu si cal, ens encanta aquesta secció, ens encanta que ens poseu les dents llargues explicant-nos on heu estat. (Recordeu que ja vam començar fa un parell de dies i vam continuar ahir amb la segona entrega).

Comencem avui amb un lloc esplèndid i que, encara que no fos una localització de cine, valdria la pena visitar-lo. Es tracta de la llibreria Lello & Irmao de Porto, en la que la bona amiga Gloria Pérez hi va estar, i ens recorda que és una de les localitzacions de l'escola Hogwarts de la nissaga del Harry Potter.


Una que ens ha deixat molt impressionats és aquesta famosa escala de l'edifici Bradbury de Los Angeles que ens ha enviat la Xènia Alba.


Què? Us sona? Doncs que no sigui que us sona d'aquestes dues pelis :)



No deixa de ser impressionant (i màgic) que una mateixa escala pugui servir per una peli que recrea el passat i una altra que recrea un possible futur, no?

La Laia Rúbies, en el seu viatge per Islàndia, ha trobat un lloc fantàstic. Es diu Snaefellsnes, i és una península que conté el Snaefellsjökull, un volcà que té l'honor de ser el punt de partida de l'expedició al centre de la terra que van dur a terme els personatges del Jules Verne.


I, és clar, la fantàstica pel·lícula que l'adaptava, amb el James Mason, el Pat Boone i l'Arlene Dahl, va anar a rodar-se allà (encara que fossin només unes poques seqüències, la resta va ser rodada en estudis, és clar).




I demà continuarem, i tant. Seguim esperant les vostres fotos, que ens podeu penjar directament al Facebook o enviar-nos-les per Twitter. En quan ens les envieu, les pengem en un tercer post sobre localitzacions de vacances.