Localitzacions de vacances VII (pelis rodades a Jordània, Viena i Japó)

Cap comentari
Hi ha moltes maneres de viatjar. Una d'elles és posar l'ull cinèfil i que la nostra mirada busqui desesperadament trobar aquells racons de món per on els personatges de les nostres pelis favorites han deambulat. Seguim publicant les fotos dels vostres viatges on us hi heu trobat, al bell mig d'aquestes escenes. Ja en portem unes quantes i avui, per descomptat, continuem viatjant.

Què me'n dieu d'aquesta mítica escena de The third man, on el Joseph Cotten, finalment, es retroba amb el Harry Lime a la nòria del Prater de Viena?



Doncs hi vam ser ara fa uns anys (i no vam veure al Harry, és clar).


I ara marxem ben lluny. Marxem cap al Japó. Comencem per un dels llocs més mítics: el creuament del barri de Shibuya a Tòquio. La Scarlett mirava la vida passar des de les finestres de l'Starbucks que dominen l'encreuament a Lost in translation, tot i que en aquest creuament s'han rodat un munt d'altres pelis i sèries, des de Fast and the furious fins a Heroes.


I no massa lluny de Tòquio, a Nagoya, la ciutat "pija" del Japó, s'hi troba el fantàstic castell de Nagoya, on l'Akira Kurosawa va rodar la mítica Ran.


També a l'orient, però més proper, es troba Jordània, més concretament Petra. Diuen els mapes més críptics que al final del "desfiladero de la Media Luna" es troba una escletxa que et du a un dels llocs més místics i màgics de la terra.



I l'Alberto Sánchez hi ha estat, emulant l'Indiana Jones a Indiana Jones and the last crusade.


Per avui deixarem de viatjar, que tenim les soles gastades, però seguirem, així que si encara us queden fotografies de llocs mítics de pel·lícules, ja esteu trigant a enviar-nos-les. Les podeu penjar directament al Facebook o enviar-nos-les per Twitter. En quan ens les envieu, les pengem.